Vad vi gör

Vad vi gör......... 


Det kan sägas väldigt enkelt faktisk........


Vi anstränger os för at ta fram dom absolut bäste eventen inom Trackdays och förareutbildning och söker därför ständigt efter utvecklings potential för att det ska blir det absolut roligaste, mest lärorika och säkraste man kan göra för sig själv och med sitt fordon.


Vi utvecklar dine kompetenser som bil eller MC chaufför, genom att ställe engagerade och duktiga instruktöra til din disputision som en del av eventet, samtidig ser vi till att du får  maximal tid och plads att träna, så at du åker iväg från alla MS-R events, bättre än du var innan, säkrare i trafiken och med et brett leende.


Vi special anpasser events till företag. Strategimöten, produktlanseringar eller liknande, om du kanske skulle ville göra lite grejor ditt personal eller dina kunderö dom aldrig kommer glömma, vi anpassar det även til en evt. strategi eller syfte för den enkelte kund.


Vå gör även banträffar för märkesbil klubber, där vi tar över och driver hela eventen i klubbens namn. Så att klubben kan vara klub och har en bra dag, där vi tar bort hela risken för styrelsen och eventuella diskutioner med medlemmar och svåra situationer som kan uppstå. Eteerna säkert och proffesionellt sett at driva dom här aktiviteterna i klubben.


Är du privat person, och bara vi testa ensam, eller sportsföare / racerförare som önskar intensiv personlig träning, då löser vi det med.

                       Trackdays / Banträff


Är en dag där du har möjlighet att åka på en racerbana i din egen bil och lära dig mycket om din bil, men fram för dig själv.


Det gäller för alla om du är nybörjare, har testad det innan har mycket erfarenhet med bana eller även om du är racerkörar. Vi skaper et roligt miljö där du får alla möjligheter du kan tänka dig att lära dig mer, träna och ha en rolig dag med dom absolut trevligaste människor som finns, nämligen trackday entusiaster.


Trackday erfarenheten kommer du också ha glädje av i trafiken, för du kommer få mycket erfarenhet med dig som inte går att lära sig på något annat sett.

                       Special events


Har du et bolag, där du kunna tänka dig göra något speciellt för dina kunder eller anställda eller vil säkra dina medarbetare har rett kompetens när dom åker runt i boläges bilar.


Kanske du representera en märkesbil klub som önskar banträffar eller en bil importör och kanske önskar produkt launch eller liknande.


I vilket fall som hällst då är det vi ni vill prata med !


Vi anpassar alla typen av event, kickoff, produkt launch, föreutbildning och banträffar.

                       Motorsports resor


Genom dom senaste 15 åren har vi varje år en resa för upp till 15 personer där vi ser till at ni kommer se någon av dom absolut mest spektakulära bolag inom fordons industrien och underleverantörarer.


Det är 3-4 intensiva dagar, som också har namn efter det nämligen Intensive Tour. Där det sociala är fokus och man är ofta i behov av semester när man är hemma igen.


Vi har bland annat set BMW M, Pagani, Lamborghini, Koenigs Egg, KN, Rearo, Öhlins, Hamann Motorsport och är oftast på Nürburgring i samband med turen.